Sezóna: 2016/2017

Podzim 2016 – Jaro 2017

26. Sokol Babice – FC Drahlov 6:2 (2:0)

V posledním mistrovském zápase jsme soupeři nedaly žádnou šanci. Zejména proto, že soupeř nastoupil jen v 10 lidech a jejich kvalita nebyla až tak navýši. Po rozkoukání jsme byly jasně lepší a útok za útokem se valil na soupeřovu bránu. Velká nepřesnost, slabý pohyb a neuvěřitelné špatné zpracování míče nás ovšem dost brzdilo. Navíc někteří domácí hráči si mysleli, že se soupeř porazí sám. Ovšem z přibývajícím časem jsme se nakonec prosadili. Navíc máme Duška a ten již ví, jak s míčem nejlépe naložit. Oba góly byly o chytrosti a přelobování brankáře, který ani nevěděl jak branky dostal.

Druhá půle byla lepší než první. Hosté přeci jen zpřesnili svou hru a podnikali nebezpečnými nákopy zteče na domácí svatyni. Ovšem vstup se podařil domácím famózně a když zvýšili na rozdíl tří branek bylo takřka hotovo. Ovšem hostům se zničeho nic po dlouhém autu a následné hlavičce podařilo skórovat a snížit. A aby toho nebylo málo, vzápětí po rohu dokonce snížili na rozdíl jediného gólu. Ovšem drama se nekonalo. Vzápětí totiž domácí předvedli velmi povedenou akci a vzali si náskok zpět. Další branky do hostující sítě následovali vzápětí. Několik šancí ještě neskončilo úspěchem ani z jedné strany. Buď zasáhl dobře brankář a nebo střelu zastavilo břevno. Utkání tak skončilo vítězstvím domácího celku.

Miroslav Jelšík

– Zápis o utkání –
2016712A1A2602

– Fotky z utkání –
[tz_plusgallery id=“21″]

-

25. Sokol Příkazy – Sokol Babice 2:1 (0:1)

V předposledním zápase této sezóny jsme opět prohráli nejtěsnějším rozdílem. Přesto že jsme měli utkání dobře rozehrané, kdy jsme vedli od 11 minuty brankou Duška R. 1 : 0 v závěru jsme inkasovaly dvě branky a prohra byla na světě.

– Zápis o utkání –
2016712A1A2507

-